Për
NE

This is an example page. It's different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this: Hi there! I'm a bike messenger by day, aspiring actor by night, and


Puna
Jonë

N.T.P FIDANI-L u themelua ne vitin 2001 menjëherë mbas mbarimit te luftës, situata e vështirë dhe mungesa e mjeteve ndikuan shumë ne qëndrimin stabil te ndërmarrjes. Pasi qe i importuam disa prej makinerive te renda (ekskavator , kamion , minibus etj) nga Gjermania, filluam qe dal ngadalë te kryejmë punime te vogla si : kanale për ujitje, gropime, drenazhime etj. Nga viti ne


SHIKO TE GJITHA PROJEKTET